• Повик за поддршка 86-0596-2628755
  • Магацин
  • ab_bg
  • Пакување
  • Поврзување
  • Магацин
  • Машина за виткање
  • Чистење
  • Дупчење

СНАБДУВАЊЕ НА НАЈНОВ МОДЕРЕН МЕБЕЛ

     Fujian Zhangzhou Zhuozhan Furniture Co., Ltd е професионален и водечки производител на мебел кој има повеќе од 16 години искуство во производство и продажба на комбиниран мебел од дрво и метал од МДФ, како што се кабинет за складирање, комода, полица за книги, компјутерско биро, комплет за јадење, студентско биро за пишување, масичка за кафе, итн. Извезуваме мебел во Европа, САД, Блискиот Исток итн. Срдечно ви посакуваме добредојде да ја посетите нашата фабрика за да добиете повеќе информации за нас.Ве молиме контактирајте не ако сте заинтересирани за нашите производи.Се надеваме дека наскоро ќе добиеме шанса да соработуваме со вас.

ihome на кинески звучи Ai home, значи „љуби дома“.На сите ви посакувам прекрасен дом.